Jarní vánek na našem eshopu aneb nové doplňky jsou tu!

Limitovaná edice Spiral A5

Spolupráce, 27. 6. 2022

Může se papírový blok stát múzou? Vnější inspirací a hybatelem vaší kreativity? Položili jsme si tuto otázku, odpověděli jednoznačné Ano a šli jsme hledat osobnosti, které nám pomohou to dokázat. Představujeme vám limitovanou edici Spiralu A5, která vznikla ve spolupráci se čtyřmi českými autorkami z oblasti vizuálního umění a designu.

Maria Makeeva

Ilustrátorka Maria se proslavila svým křehkým stylem, který fascinuje přesností a okouzluje egyptským viděním světa ve 2D. Ve spolupráci s papelote zůstala věrná čistotě provedení a vytvořila subtilní obálku se snovou žlutou kresbou.

odkazy: Maria Makeeva Ateliér / Instagram

Vybírej blok podle obalu

Spiral A5 je oblíbený zápisník s pevnými deskami, ohebnou kroužkovou vazbou a přírodním krémovým papírem. Díky jeho univerzálnímu využití je už roky stálicí mezi našimi produkty. Zatímco někdo si do něj poslušně zapisuje na hodinách biologie, jiný do něj kreslí portréty a akty.


Tereza Rosalie Kladošová

Pestré vzory na obálce od textilní a módní designérky Terezy vznikly metodou sítotisku. Tereza Rosalie Kladošová se dostala do povědomí veřejnosti hlavně svým vítězstvím na Czech Grand Design 2019, když vyhrála v kategoriích Nejlepší designér a Nejlepší módní designér.

odkazy: Tereza Rosalie Kladošová / Instagram

Karolína Stryková

Pro ilustrátorku, písmomalířku a designérku Karolínu je typická modrá barva a kresba sebevědomými tahy, díky kterým čekáte, kdy na vás některý z obličejů zamrká. Práci Karolíny Strykové najdete v knihách a na plakátech, ale zdobí také oblečení nebo designové nádobí.

odkazy: Karolína Stryková / Instagram / In August Company

Spiral limited

Jeho přírodní a černé desky jsme protentokrát vyměnili za čtyři verze uměleckého vyjádření, když jsme oslovili čtyři autorky z oblasti vizuálního umění a designu, které patří mezi špičku ve svých oborech. Jindy nenápadný Spiral se tak v této limitované edici může stát vaší múzou.

Petra Dočekalová

Pouze s pomocí černé barvy vytvořila písmomalířka a typografka Petra obálku pro typografické nadšence, která je přes svou strohost plná emocí, postojů a kreativity.

odkazy: Petra D / Instagram

Díky čtyřem osobitým autorkám vznikla edice, která překračuje hranice mezi tvůrčími obory. Kolekce kompletně navržená výraznými a inspirativními osobnostmi je pro papelote dalším vysněným krokem. Děkujeme za spolupráci!

Každá jiná, všechny boží.

Novinky, inspirace, zajímavosti & svět papelote