Jarní vánek na našem eshopu aneb nové doplňky jsou tu!

Už máš sbaleno? (Nejen) papírové tipy na dovolenou

Kreativita a inspirace, 19. 7. 2022

Čas plyne jinak. V jednom dni zažijete tolik, co doma za měsíc. Filosofie tady a teď je naplněná po okraj. Dovolená. Ať vás láká dobrodružství, absolutní odpočinek nebo čas rodinného stmelování, máme pro vás tipy na (nejen) papírové parťáky na cestu.


1. Cestovatel: objevování nových koutů

Cesta prašná, dlážděná, travnatá, schovaná, úzká, slepá, zakázaná. Ať je jakákoliv, musíte ji projít? Váš batoh je skautsky zabalený a jste připraveni na jakoukoliv změnu počasí? Pak potřebujete ty nejodolnější partnery, kteří s vámi udrží krok.


Lékárničku a další nezbytnosti hoďte do pouzdra Papero. Je z nepromokavého tyveku, což je materiál používaný jako hydroizolace a vyrábí se z něj také ochranné obleky. Navíc je 100% recykovatelný. Zážitky zapisujte do Vegabloku. Odolný zápisník s deskami z veganské kůže jsme otestovali v Himálaji a prošel na jedničku.

2. Čtenář: parádní lehátko s parádní knihou

Nehledáte neprobádané cesty. Hledáte ráj. Ručník, kokos, sluneční brýle. Moře s vlnami, ve kterých se dá plavat, a zároveň uklidňují. Vlastní palma, která na vás každé ráno bude čekat. Večerní drink v oranžové barvě. Dovolená z fotobanky.


Je jasné, že bez knih to nepůjde. A ke knihám patří Knihoblok. Čtenářský deník, do kterého můžete zapisovat svoje poznatky, a zároveň vám svým obsahem občas roztočí kolečka kreativity. Opalovací krémy různých faktorů schovejte do látkového pouzdra, které pro vás ušily švadleny v dílnách v Lidicích.


3. Rodina: letos jedeme všichni

Rodina je láska. Láska na kolech, v letadle, v kempu, v hotelové restauraci. Výběr destinace i samotný odjezd vyžadují produkční schopnosti na vynikající úrovni. Garantujeme vám, že toho zažijete tolik, že bude nutné vzpomínky zaznamenávat už za chodu.

Nezapomeňte si proto sadu Šťastnou cestu! Fotoalbum s barevnými samolepkami a gelovkou můžete využít jako deník a fotky doplníte po příjezdu. (Fotoalbem občas spolehlivě zabavíte děti, psst). Na kapesníky, müsli tyčinky a další předměty poslední záchrany doporučujeme námi osvědčené plátěné pouzdro s pružnou gumičkou.

Přejeme vám krásnou dovolenou. Ahoj!

Novinky, inspirace, zajímavosti & svět papelote