Jarní vánek na našem eshopu aneb nové doplňky jsou tu!

Kuchařka na míru

Sortiment, 10. 8. 2022

Průvodce vařením beze zbytku vytvořený ve spolupráci se Zachraň jídlo vás naučí, jak předcházet plýtvání a zužitkovat jídlo do posledního kousku.

Ukázka Papírové spižírny v domácím prostředí.

Papírová Spižírna

Víte, že se až třetina vyprodukovaného jídla na světě vyhodí? Papírová spižírna obsahuje množství receptů i praktických tipů, jak lépe hospodařit s jídlem, přehledně rozdělené do čtyř ročních období.

prodáváme: s červenou gumičkou

počet stran: 70

formát: A5

Detail strany s ilustrací od Jakuba Bachoríka.

Praktičnost x estetika

Desky z odolné veganské kůže z celulózy vydrží dlouhá léta každodenního používání. Celou spižírnou vás pak provedou ilustrace Jakuba Bachoríka.

Detail stránky trhacího bloku na recepty.

Papírová spižírna obsahuje

→ desky z odolné veganské kůže

→ trhací blok na recepty

→ samolepky Papírová spižírna

→ kapsu A5 Planoo

Detail stránky trhacího bloku na recepty.

Trhací blok na recepty

Na kulajdu, na kefírovou buchtu, na voňavé kari. Jistě že si můžete psát recepty kamkoliv, ale předtištěné listy vaší eklektické kuchyni dodají řád. A to se s přibývajícími stránkami opravdu hodí.

počet listů: 60

formát: A5

Samolepky Papírová spižírna.

Samolepky

Díky efektivně použitým samolepkám už nemusíte hádat, co je ta červená hmota v mrazáku. Samolepky můžete využít čistě prakticky na polepení sklenic, sáčků a krabiček s jídlem, ale fantazii se meze nekladou.

balení obsahuje: 1 arch samolepek

formát: A5

Detail stránky sběr bylinek.

Kuchařka i bába kořenářka

Spižírna má spoustu funkcí. Poradí vám, jak uchovávat potraviny, jak chytře nakupovat, ale také kdy a kde trhat bylinky a do čeho je nasypat.

Novinka! 7 záchranářských receptů

Spojili jsme se s Food blogem roku a vyzvali foodblogery, aby nám napsali své tipy na recepty, které jsou nejen chutné, ale zachrání jídlo před zkažením nebo vyhozením. 7 nejlepších nově najdete v Papírové spižírně!

Papírová spižírna v síťové tašce.

Naplňte ji po okraj

Papírová spižírna je plná tipů, ale netrpělivě čeká také na ty vaše. Do kroužkové vazby můžete přidávat recepty z časopisů i záznamy, jak se vám týden po týdnu daří snižovat odpad.

Průvodce vznikl ve spolupráci se spolkem Zachraň jídlo. Ten bojuje proti plýtvání potravinami, a to jak na úrovni legislativních změn, tak i v domácnostech. Neplýtvejte, zachraňujte!

Papírovou Spižírnu u nás již nenajde, máme ale pro vás novinku – Vaší osobní kuchařku – Pečenou, vařenou!

Novinky, inspirace, zajímavosti & svět papelote