Jarní vánek na našem eshopu aneb nové doplňky jsou tu!

Malá svatba, velký zážitek

Láska žije – době navzdory! Když už se rozhodnete říct své ano, není na co čekat… I malá svatba může být velkým zážitkem! Nic nebrání tomu, aby i přes komornější složení byla vaše oslava lásky naprosto nezapomenutelným dnem, na který vám zůstanou jen samé nádherné vzpomínky. A právě ty potom díky naší svatební sadě jen tak nevyblednou.

Vzpomínejte ve velkém stylu

Aby zážitky z vašeho velkého dne zůstaly v živé paměti, uspořádejte si ty nejoblíbenější do papírového fotoalba. A když ho navíc náležitě vyzdobíte, budete s ním radostí listovat ještě dlouhá léta – třeba se jím jednou pochlubíte i vnoučatům…

Se svatební sadou jeho vytvoření bude hračka! Kromě alba v ní totiž najdete nejen ozdobnou pásku na přichycení fotek a bílou gelovku na výstižné popisky, ale hlavně aršík našich nových samolepek. Ty jsme vytvořili ve spolupráci s grafičkou Táňou Martincovou, kterou si možná někteří z vás pamatují i z našich svatebních workshopů.

Nálepky vám pomůžou přichytit fotky a ozdobit stránky, no a pokud nejste zrovna mistrem krasopisu, i v takovou chvíli hned přispěchají na pomoc! Druhá strana navíc obsahuje pár rad, jak si takové album vyzdobit. Napadlo vás třeba vystřihnout iniciály z novin? Nebo si vylisovat kousek svatební kytice? Že ne? Tak pomalu začněte hledat bichli, do které pak kvítek zastrčíte…

Sadu pořídíte hned ve dvou velikostech.

Vyrobené s láskou

Láska a péče naše fotoalba provází už od samého počátku – jsou totiž s ohromnou precizností celá vyrobena ručně. Materiál je připraven ve spřátelené pražské tiskárně, odkud putuje do studia Činčera. Tady se po kouscích ručně skládá a lepí vnitřní harmonika. Poté se nabigují desky (opatří se rýhami pro místa ohybu) a vytvoří se jim zavírání z lepenkového knoflíku a režné šňůrky. Na závěr je do nich umístěna hotová harmonika na fotky. A je to!

Celé fotoalbum je navíc vyrobené z papíru Colorplan. Ten pochází z udržitelného lesnictví v anglické oblasti Lake District, ve kterém jsou za každý poražený strom vysazené tři nové – na původu materiálu nám totiž záleží.

Vyberte si to pravé:

Balení, které vydrží

Chcete sadu darovat jako svatební dar? Není problém – o dárkové balení jsme se postarali za vás! Protože jednorázovému balení až tak nefandíme, vymysleli jsme radši jiné. Látkové. Kromě toho, že je celé ušité v Čechách z lokálních materiálů, má totiž ještě další výhodu – namísto toho, aby putovalo rovnou do koše, najde spoustu dalších využití. Uložit do něj totiž obdarovaný může třeba notebook, tablet, knížku, blok i cestovní nezbytnosti. A nebo v něm zkrátka album schovat před zvědavými pohledy i prachem domácí knihovničky.

A aby toho nebylo málo, sadu můžete rovnou pořídit i s poukazem na vyvolej.to, kde si novomanželé fotky snadno a rychle vyvolají online.

Nechte tvořivost vzlétnout!

Novinky, inspirace, zajímavosti & svět papelote