Jarní vánek na našem eshopu aneb nové doplňky jsou tu!

Láska na první pohled

Jakoby poštovní schránky v posledních letech byly jen offline pobočky našich bankovních účtů. Výpisy, upomínky a slevové letáky z nich udělaly neosobní pragmatickou krabici. A přitom to bývalo místo, kde se ukrývala milostná vyznání a vzkazy z dálky. Je léto, pojďme zase psát.

Vyhlašujeme výzvu

My papír nedáme! Pošlete nám dopis nebo pohled do obchodu na Letné. Autory nejmilejších a nejoriginálnějších psaní odměníme voucherem – nezapomeňte napsat svou korespondenční adresu. Na vaše psaní budeme čekat až do konce prázdnin!

Máme vše potřebné

Aby vás nic nebrzdilo, nakoupit vše ke korespondenci můžete rovnou u nás. Máme originální dopisní sady, autorské pohlednice, známky a nově také výběr klasických poštovních obálek. Můžete si také obsahově pomoct komplimentkami.

Naše adresa:

Milady Horákové 11, Praha 7 Letná

Abyste viděli, že výzvu bereme vážně, psaní budeme vystavovat v obchodě na nástěnce. Pošlete nám dopis, pohled od moře, z obýváku, nebo třeba svoji fotku. Znáte Online pohlednici? Fantastická věc. Nahrajete jakoukoliv fotku, vyplníte text a pošlete pohled za cenu vnitrozemské známky odkudkoliv na světě.

Pište jen tak

Možná vůbec není potřeba psát těm, kteří jsou daleko. Udělat radost psaním ve schránce můžete každému, na koho máte adresu. Dopis navíc můžete spojit také s lehkou motorickou prací a můžete vyrobit obálku ručně podle našeho návodu.

Komu tedy napsat?

Zkuste to jednoduše. Nejdůležitější člověk ve vašem životě je ten, na kterého si vzpomenete při čtení téhle věty. A teď už jen vezměte do ruky tužku.

Více inspirace a tipů ke korespondenci najdete v článku Radosti do schránky

Novinky, inspirace, zajímavosti & svět papelote