Jarní vánek na našem eshopu aneb nové doplňky jsou tu!

Řešení na míru

Pro firmy, 26. 6. 2020

Malá firma nebo korporace, jedinečné řešení může mít každý – stačí jen čas a chuť. Realizace na míru přináší možnost vytvoření vlastního, zcela originálního výrobku, který nemá nikdo jiný. Ať už se jedná o osobité PF nebo celou řadu produktů. 

Vydejte se vlastní cestou

Vyvineme vám vlastní řešení přímo na míru tak, aby odvyprávělo příběh vaší firmy za vás. Navrhneme a vyrobíme pro vás vše od originálního PF nebo pozvánky přes sešity, bloky, diáře i smysluplná balení až po ucelené sady produktů.

Unikátní a nápadité řešení tak nezapomenutelným způsobem odkomunikuje třeba výročí společnosti nebo nový vizuální styl a pomůže vaší firmě vyniknout.

Jak může řešení na míru vypadat?

Malé velké řešení

Rádi vám navrhneme a zhotovíme PF nebo pozvánku na slavnostní galavečer, zvládneme ale i vtipné drobné pozornosti, podle kterých si vás klient snadno zapamatuje.

Zlatá střední cesta

Barvám, logu i mottu vaší firmy to bude slušet na zápisnících všech stylů i formátů – od jednoduchého sešitu na konferenci až po exkluzivní zápisník pro klienty. 

Koncepční řešení

Příběh vaší společnosti odvyprávíme na celé kolekci produktů. Od tužek přes blokydiáře i smysluplná balení až po celé sady pracovních nezbytností.

Co u nás zažijete?

Potřeby i příběh své firmy nejlépe znáte vy sami. Přijďte nám o nich popovídat nad šálkem kávy. My vám pro inspiraci rádi představíme, co umíme, předvedeme zakázky, které jsme zrealizovali, a představíme různé možnosti řešení i pestrou škálu kvalitních materiálů.

Společný dialog, vzájemná důvěra a váš příběh ve spojení s naším tvůrčím duchem je ideálním základem pro hotovou inspirační bouři. Z té nakonec vyjdete se skvělým a kvalitním produktem, který vaše poselství komunikuje za vás. Mnohdy i beze slov. Přijďte a zažijte kouzlo papíru na vlastní kůži!

Unikátní a nápadité řešení na míru

Nadace VIA

Pro dobročinnou aukci Nadace Via jsme vytvořili smysluplné balení přivítacího setu, ve kterém každého návštěvníka slavnostního večera uvítal výtisk výročních zpráv a nadačního časopisu. Na balení navazoval i dar do dobročinné aukce – tisící poskládaných origami jeřáb, který dle legend přináší štěstí.

Forbes

Páté výročí svého působení v České republice oslavil magazín Forbes slavnostní večeří. Na té na každého návštěvníka čekala elegantní obálka, která hostům nejen pomohla najít jejich místo u stolu, ale také v ní našli poděkování za svoji snahu dělat spolu s časopisem Forbes Česko lepším.

Muzeum Kampa

Merch pro Museum Kampa jsme navrhli tak, aby co nejlépe odrazil duch místa. V muzejním obchodě se tak skvěle vyjímají zápisníky s motivy Sovových mlýnů, kde instituce sídlí, hravě doplněné logem muzea.  Barevnost potom vychází z jednoho z obrazů v umělecké sbírce.

Slovenská národní galerie

Pro obchod Slovenské národní galerie již několikátým rokem vytváříme diáře, které svými vzory vždy vycházejí z děl tamnějších sbírek.

Slovenská prezidentská kancelář

Zápisníky pro slovenskou prezidentskou kancelář vznikly jako reprezentativní dárek pro delegáty. Kromě elegantního světle modrého prošití hřbetu je zdobí také motiv sídla prezidenta Slovenské republiky, diář potom motiv sídla rozvádí na prvních listech nákresem náměstí s prezidentským palácem.

Neuron

Pro předávání cen Nadačního fondu Neuron, zasazujícího se o podporu vědy u nás, jsme již několik let po sobě vytvořili ročenku, která předávání provází a ilustrovanými portréty představuje jednotlivé oceněné. Každý ročník má jinou barvu hřbetu, a tak pravidelným návštěvníkům v knihovně po letech vytvoří celé barevné spektrum.

Univerzita Pardubice

Diář pro studenty prvního ročníku fakulty zdravotnických studií v odolných deskách z vegy, která je etičtější alternativou kůže. Diář je upravený na míru potřebám studentů. Kromě kalendárií obsahuje i různé informace o studiu nebo významné dny z oblasti zdravotnictví.


Zaujala vás naše řešení?
Řekněte nám, jaká potřebujete vy!

studio@papelote.cz
+420 774 644 434

Kontaktujte nás

Novinky, inspirace, zajímavosti & svět papelote